Sortida de senderisme interpretatiu al Mirador de Coll d’Ares

Mirador del Coll d'Ares
Mirador del Coll d’Ares (Foto: PNAP)

El Parc Natural de l’Alt Pirineu organitza aquest dissabte, 15 d’agost, una sortida gratuïta de senderisme interpretatiu. L’activitat familiar proposa pujar al coll d’Ares des de Civís per admirar el paisatge des del mirador i conèixer més sobre el passat i el present d’aquestes valls.

La trobada tindrà lloc a les 9 del matí a Civís. L’arribada al mirador està prevista cap a dos quarts d’11, on els participants hi esmorzaran. L’excursió, de tres hores de durada i una distància de 4,6 quilòmetres, finalitzarà a les 12 del migdia amb el retorn a Civís. El desnivell acumulat és de 380 metres i la dificultat “moderada”.

L’organització aconsella la sortida a les persones que ja tinguin hàbits de senderisme a la muntanya. Els menors hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta responsable. L’edat mínima recomanada és de 10 anys. Caldrà portar aigua, esmorzar, calçat i roba adequada per a la ruta i les diferents condicions meteorològiques.

La inscripció prèvia s’ha de fer a la Casa dels Parcs dels Pirineus, ubicada a l’avinguda de les Valls d’Andorra, 33, de la Seu d’Urgell. Es pot trucar al telèfon 973 36 09 54 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça .