Sortida al Parc Natural del Comapedrosa per conèixer les papallones diürnes

El proper diumenge 10 de juliol tindrà lloc una Sortida per conèixer les papallones diürnes organitzada pel CENMA, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Lepidopterologia,el Museu de Ciències Naturals de Granollers i el Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa.

L’activitat s’iniciarà a les 10h del matí des de la caseta d’informació del Parc, que està situada just abans de passar el dic d’Arinsal. El recorregut transcorrerà per diferents hàbitats del Parc amb la intenció d’arribar fins al Pla de l’Estany. L’activitat finalitzarà cap a les 14h aproximadament.

L’objectiu d’aquesta sortida és conèixer la diversitat i la biologia de les papallones més habituals d’Andorra. Amb l’ajuda dels especialistes i assessors del CENMA, els biòlegs Jordi Dantart i Jordi Jubany, s’aprendrà a observar-les i a diferenciar-les, així com a conèixer les curiositats que fan, de les papallones, uns animals tant especials.

Les papallones són uns dels insectes més estudiats i observats pels científics i els amants de la natura. No és només per la seva bellesa, sinó també perquè són uns perfectes bioindicadors de l’estat de salut dels diferents hàbitats del país, ja que són molt susceptibles a tot tipus de canvis que es poden produir en el paisatge.

L’activitat és gratuïta però requereix inscripció prèvia. Per apuntar-se cal posar-se en contacte amb el CENMA per correu electrònic a cenma@iea.ad o per telèfon al (+376) 742 630.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *