Sorgiran oportunitats laborals per a major independència per als Escorpí entre el 20 i el 26

 


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Si hi havia un conflicte familiar entre germans, es pot donar l’oportunitat de parlar tranquil·lament. El sector professional ofereix alguns reptes, però demana temps.

 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Sigues prudent a l’hora de donar informació delicada i personal, no tothom té les millors intencions, selecciona. L’amor es pot presentar, però no goses passar a l’acció.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

L’economia et pot treure la son, doncs dones voltes sobre com enfocar el teu futur material. Idealitzes una persona del sector laboral i t’agradaria tenir-hi alguna cosa.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol

Tot i la inestabilitat del sector laboral, segueixes el teu instint i lluites pel que vols fer. Amb Mercuri al teu signe, vols moure fitxa, no et quedes parat, ni callat.

 


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost

En l’amor pots sentir-te dividit entre dues persones, una d’elles en la distància. Si tens projectes professionals, potser serà millor portar-ho en silenci i ser prudent.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

No descuidis els temes materials, sobretot el que té a veure amb préstecs o impostos. Si tens fills, són moments de canvis i caldrà ser pacient. Coqueteig a l’àrea laboral.

 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Canviar d’aires pot fer-te sentir millor, si véns d’una etapa complicada. Amb la parella poden sorgir evidents diferències d’opinió. L’economia tendeix a regularitzar-se.

 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Poses energia en recuperar la salut o sentir-te millor. Pots viure un amor d’estiu força romàntic i fogós. Sorgeix una oportunitat laboral que t’oferirà més independència.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Vius una etapa de canvis i has passat un temps neguitós, però entres en una fase de certa satisfacció personal. Nous coneguts i fins i tot alguna atracció irrefrenable.

 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Disparitat d’opinions amb la família, però si et mantens prudent, no anirà a més. La intuïció pot ajudar-te a triar el rumb que més et convé. No segueixis altres camins.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Et sents més connectat amb les teves necessitats corporals i pots iniciar una dieta especial. El sector amorós pot donar-te alguna alegria. Algú et busca per saber de tu.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Connectes amb els talents oblidats i et diverteixes fent allò que t’agrada. Despeses extres, produïdes per fills. Voldràs ajudar a una persona d’edat que ho necessita.

TOTES LES NOTÍCIES