Sopars nadalencs

Estem en època de sopars, sopars d’empresa, sopars de família. Els sopars de Nadal en general donarien per escriure uns quants fascicles sobre anècdotes i comportaments. Són oportunitats per descobrir segurament aspectes que ens sorprendran o que confirmarem dels assistents.

Podem trobar persones que ens semblen súper serioses i descobrir amb alegria que no és així. També podem descobrir que hi ha persones que realment són encara més desagradables del que ja ens imaginàvem. Podem descobrir afinitats secretes etc… En el millor dels casos, sopars que uneixen més als equips o a les famílies. Ens trobarem xafarderies, moments que s’aprofiten per lligar, també depenent de com et comportis pot ser que al dia següent tinguis un malnom o tots parlin de tu. Hi ha centenars de consells per no ficar la pota en aquests sopars. Per la meva part et diria que hauries de ser la mateixa persona que sempre has mostrat. Sobretot en el cas dels sopars d’empresa.

Encara que sigui un sopar segueixen sent els companys de treball i hauries mostrar de la mateixa forma. Millor no assisteixis si no creus que puguis ser igual i sobretot vigila amb l’alcohol. No és el moment ni el lloc per desinhibir-se. Recordeu que no és lloc per parlar ni de treball ni de família. Cerca converses disteses que no puguin portar discussions. De 11 a 12 els dilluns a www.alpicatradio.com comentem l’article.

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES