“Somewhere” de Sofia Coppola, avui als cinemes Guiu

Dijous 17 de maig a les 22.15 h, a cinemes Guiu, el cineclub de la Seu d’Urgell projectarà la pel·lícula Somewhere de la directora nord americana Sofia Coppola en versió original subtitulada.

Somewhere és una comèdia dramàtica de 2010 escrita i dirigida per Sofia Coppola, la filla del reconegut director de cinema, Francis Ford Coppola, i directora de films com Lost in Translation recupera la sensibilitat amb aquesta narració sobre la història d’un actor famós de Hollywood que, de sobte, descobreix la seva filla d’onze anys. És una pel•lícula humana, senzilla i plena de suggeriments que mostra el món intern de les grans estrelles.

El seu protagonista, Johnny Marco (Stephen Dorff), és un actor de gran èxit de Hollywood que porta una vida marcada sobretot pels seus excessos i luxe. Dorm en un hotel, beu alcohol descontroladament, condueix cotxes de gran velocitat i, a més, està tot el dia envoltat de dones guapes i de fans que l’admiren. Aquesta manera de viure però, es veu desafiada completament quan reb una visita inesperada de la seva filla d’onze anys (Elle Fanning). La seva relació posarà en dubte els valors que fins llavors dirigien la quotidianeïtat d’aquest home que s’adonarà que hi ha coses més importants en el món que ser simplement un playboy i ídol de masses.

La cinta es va estrenar el 3 de setembre de 2010 al Festival Internacional de Cinema de Venècia en el qual va rebre per sorpresa el Lleó d’Or a la millor pel·lícula.

 

TOTES LES NOTÍCIES