Andorra Telecom ha presentat aquest dimarts els nous serveis de Som Televisió que estaran disponibles a partir del 25 de juny. D’una banda es disposarà d’un nou descodificador amb un disc dur de 320 GB que permetrà enregistrar els continguts i posar la pausa mentre es mira un programa en directe. A més, inclourà vídeo sota demanda a través del Canal Plus Yomvi, amb 1.200 títols que es podran adquirir a un preu d’entre 1 i 8 euros. L’última novetat és la possibilitat de veure 14 canals de SOM Televisió a través de dispositius mòbils Android i iOS. El nou sistema permetrà que cada usuari es connecti des de tres dispositius diferents, i sempre via wi-fi.

Andorra Telecom ha implementat diverses novetats al servei de SOM Televisió, amb un nou descodificador dissenyat pels tècnics de la parapública que permet més interacció, i incorpora un disc dur per poder enregistrar programes i per poder controlar el directe, és a dir, fer una pausa i continuar veient el programa que s’estava emetent minuts més tard, ja que el sistema l’anirà enregistrant.

També se substitueix el sistema de pay per view pel Video on Demand (VoD), que permet escollir entre 1.200 pel·lícules i que dóna la possibilitat de visionar-les en qualsevol moment i les vegades que es vulgui durant un període de 48 hores després d’haver-les adquirit.

La darrera novetat és una aplicació que s’ha desenvolupat per veure la televisió en streaming en mòbils i tauletes, de moment en sistema Android i iOS. S’ofereixen un total de catorze canals de diferents temàtiques, incloent Andorra Televisió. El sistema només estarà disponible a través de wi-fi, per evitar sorpreses amb la factura de les dades en 3G, i estarà limitat al territori andorrà, tot i que s’està estudiant que no sigui així en el cas d’Andorra Televisió.

El responsable de Màrqueting d’Andorra Telecom, Carles Cadasevall, ha destacat que el nou descodificador suposa un gran salt tecnològic, que permetrà més velocitat a l’hora de fer zàping, sobretot en el cas dels canals en HD. En un futur proper la intenció és arribar a disposar del sistema anomenat Catch-up TV, que permet veure les sèries i les pel·lícules de la programació d’un canal a l’hora que es vulgui.

Casadevall ha explicat que totes les novetats no tenen cap cost addicional per als clients dels paquets de televisió de 39, 49 i 69 euros. El nou descodificador es pot passar a recollir per les oficines de la parapública portant l’antic, i només tindrà un cost de 5 euros al mes en el cas dels clients del paquet de televisió mini. Pel que fa a l’aplicació per a dispositius mòbils, estarà en promoció fins a finals d’any, moment en el qual es decidirà si continua sent gratuïta o es fa pagar 3 euros mensuals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada