igeniumiGenium’14, la cita anual de l’enginyeria, jornada on empreses, professionals i estudiants d’enginyeria presentaran els projectes més rellevants executats durant l’últim any. La trobada tindrà lloc el 21 d’octubre al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona).

Organitzat per l’Institut d’Enginyers de Catalunya, iGenium’14 mostrarà les aportacions que l’enginyeria, ofereix a la societat: solucions, innovació, tecnologia, qualitat, eficiència i sostenibilitat. En paraules de Carles Martín, president de l’INEC, “iGenium representa la trobada anual de l’enginyeria que obre espais de coneixement transversal entre totes les enginyeries. En aquesta edició, la 3a, hem afegit la participació d’estudiants presentant els seus projectes per poder oferir una projecció futura, l’enginyeria el 2024, i fer palès que l’enginyeria és innovació, solució de problemes i futur, que treballa per una societat millor”.

La Jornada iGenium’14, sota el lema “L’enginyeria, projecció 2014”, organitzada en diferents taules rodones al voltant d’una temàtica, combinarà les presentacions de ponents, estudiants i professionals, amb la participació del públic assistent, per fomentar el debat i la reflexió conjunta. A la inauguració està prevista l’assistència de Felip Puig, conseller d’Economia i Empresa de la Generalitat de Catalunya i Enric Fossas, rector de la UPC, entre d’altres autoritats.

L’Institut d’Enginyers de Catalunya reuneix totes les Associacions d’Enginyeria de Catalunya, amb l’objectiu prestigiar i millorar la professió, fomentar espais de coneixement i reflexió, i donar a conèixer a l’opinió pública la investigació i la innovació de les diferents branques de la enginyeria, sota la marca iGenium.

iGenium’14 compta amb el suport d’Iberpotash, Gas natutal Fenosa, Mútua dels Enginyers, Pepsico, Forestal Catalana, UPC, Diputació de Barcelona, Departament d’Empresa i Ocupació i l’Ajuntament de Barcelona.

iGenium’14 tindrà lloc el dimarts, 21 d’octubre de 11 a 20 hores, amb una pausa per dinar, a la Sala Màster del Campus Nord de la UPC. La inscripció és gratuïta, però cal formalitzar-la a www.igenium.cat/inscripció

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada