Solucions disruptives de pagament

Worldline i Atos seran presents a l’estand # 2F60-Hall 2 amb diferents propostes innovadores i disruptives per a diferents sectors i negocis, com aquestes:

Màquina de cafè connectada IOT
Es podrà veure com l’Internet de les Coses promet revolucionar la indústria de pagaments amb aquesta màquina de cafè que està vinculada a un terminal de pagament basat en Android.

L’usuari pot demanar el seu cafè favorit a través de la interfície de la terminal de pagaments o a través del seu telèfon mòbil. D’aquesta manera, des del nostre dispositiu mòbil, podem demanar un cafè a distància i recollir-lo quan estigui llest.

Total e-Wallet, disruptiva solució de pagament digital en el vehicle
Worldline i la petroliera TOTAL presentaran Total e-Wallet, una solució 360º de pagament digital per Estacions de Servei que permet a l’usuari accedir a tots els serveis sense necessitat de passar per caixa. A més d’automatitzar tasques, estalviar temps, guanyar en comoditat i millorar la seguretat, Total e-Wallet permet oferir serveis de valor als clients, com promocions, cupons, punts o descomptes, fidelitzant-los. Permetrà en definitiva als usuaris, accedir a tots els serveis sense haver de pagar en efectiu i aconseguir una experiència de conducció sense interrupcions.

Blockchain per traçabilitat d’aliments amb la nova etiqueta Bureau Veritas
Es presentarà la primera etiqueta de traçabilitat d’aliments que permet als consumidors verificar la qualitat dels productes.

Aquesta solució basada en Blockchain revoluciona la forma en què es verifiquen les transaccions en proporcionar una traçabilitat completa dels productes alimentaris per als consumidors. Bureau Veritas s’associa amb Worldline per desenvolupar aquesta solució.

Connected Home «Operadors de Multiserveis»
Diferents solucions per Telcos, Retailers i companyies d’assegurances com «Operadors de Multiservicios».

Worldline permet ja als seus clients convertir-se en “operadors multiserveis”, en controlar un ecosistema de socis que presten serveis al voltant d’objectes connectats.

Pagament per a un viatge sense interrupcions
Tap 2 use és un servei que permet que el viatge de l’usuari sigui impecable en oferir l’opció de comprar i pagar un tiquet de tren, metro o autobús a una sola acció usant diversos dispositius, incloent targetes bancàries sense contacte, dispositius NFC, codis QR o esquemes de tiquets intel·ligents locals com ITSO i Calypso.

Autenticació de confiança
Worldline està desenvolupant solucions al llarg de tota la cadena de valor de pagaments. En innovar constantment per proporcionar les solucions més avançades, la companyia és pionera en solucions de pròxima generació segures, multicanal i d’extrem a extrem per a totes les empreses i organitzacions.

Pagament instantani i regulació PSD2
Les propostes de Worldline en aquesta àrea permeten a les entitats aprofitar les noves regulacions europees per estendre els seus serveis. També aconsegueixen augmentar la velocitat, l’eficiència i la simplicitat dels serveis de pagament europeus.

Payment modulator
Permet al titular de la targeta controlar l’ús de la targeta de pagament, així com obtenir informació i establir regles d’alerta sobre l’ús de la targeta. El propietari de la targeta pot establir les regles amb el seu telèfon mòbil o en un portal web. Les alertes es poden enviar al seu telèfon mòbil a través d’SMS o notificació de l’aplicació o enviar-se a la seva adreça de correu electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.