Solanell dóna a conèixer aquest diumenge el projecte de recuperació del poble

solanellEl poble de Solanell vol seguir donant a conèixer el singular projecte de recuperació d’aquest nucli de l’Alt Urgell que havia restat abandonat. Per això, per tercer any consecutiu se celebra la festa major, que tradicionalment es feia el primer diumenge d’octubre. A banda dels actes lúdics, els assistents podran conèixer la feina que s’ha fet fins ara i la que es vol seguir fent.

La jornada començarà a les 11 del matí amb una classe de Chi Kung i una gincana infantil. A les 12 es farà una explicació del funcionament de la Cooperativa Reviure Solanell, l’entitat que gestiona totes les accions de rehabilitació i que treballa perquè el nucli torni a tenir vida tot l’any. L’impulsor del projecte, l’arquitecte Saül Garreta, anima alturgellencs i visitants a conèixer el poble i la tasca que s’hi està fent.

La festa continuarà a la una del migdia amb una exhibició de llaurar tradicional; és a dir, amb tracció animal. A 2/4 de 3 començarà un dinar popular al preu de 12 euros, prèvia inscripció a través de Whatsapp (616717936). La celebració es completarà amb música en directe del grup Aulàs al Son, provinents d’un altre poble recuperat del Pallars Sobirà.

Text i foto: RàdioSeu