La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i la presidenta de la Societat Andorrana de Ciències (SAC), Àngels Mach, han signat avui un conveni amb l’objectiu d’establir un règim de col·laboració mutu.

Des del Ministeri es reconeix la intensa activitat cultural que ha desenvolupat la SAC al llarg de més de trenta anys i, en aquest sentit, es vol contribuir a la millora de l’eficàcia dels projectes desenvolupats per aquesta associació sense ànim de lucre. Per la seva banda, la SAC, que fonamenta la seva tasca en el voluntariat cultural, d’àmbit i vocació nacionals, manifesta l’interès de col·laborar amb el Ministeri encarregat de la Cultura en benefici d’ambdues parts i de l’eficiència dels projectes duts a terme amb el suport del Govern.

Aquesta col·laboració es materialitzarà amb la subvenció per part del Ministeri de diverses activitats i publicacions (en format digital i paper) realitzades per la SAC. La subvenció serà de 18.000 euros anuals, i inclou activitats tant de la SAC com d’Àgora Cultural, que actualment ha esdevingut una secció d’aquesta associació.

La SAC intensificarà la tasca de digitalització de les publicacions existents i publicarà les noves obres en paper i en digital simultàniament. Paral·lelament, posarà en marxa una nova web amb la informació actualitzada de la seva activitat, la seva història, els seus projectes, etc.

Aquest conveni es regeix temporalment per períodes anyals i finalitzarà el 31 de desembre del 2018, renovant-se per tres anys més (2019, 2020 i 2021).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada