S’obren les inscripcions telemàtiques de les escoles esportives de la Seu

escoles-esportives-seu

El  Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre aquest divendres 16 de setembre les inscripcions telemàtiques per poder participar en alguna de les 27 activitats físiques que proposen les escoles esportives municipals per aquest nou curs 2016-2017.

Les inscripcions online es podran fer des del web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell www.laseu.cat fins el dissabte 24 d’aquest mes de setembre. A partir del dilluns 26 de setembre es podran fer de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc, i restaran obertes mentre hi hagi places disponibles.  

Les 27 propostes esportives s’adrecen tant al públic infantil com a la gent gran, així com per al públic juvenil i adult.

Pel que fa a les activitats esportives per als infants s’ofereix: Poni Club, escacs, taekwondo, hapkido, tennis taula, running i escalada, i karate. També hi ha grups per a nens i joves a les activitats de tennis, pàdel, teles acrobàtiques i golf.

Per a les persones a partir de 65 anys, les escoles esportives municipals ofereixen exclusivament per aquesta franja d’edat les activitats ja tradicionals com el ioga, la gimnàstica de manteniment -ambdues tant a la Seu com a Castellciutat- l’aiguagim i la marxa nòrdica. A més a més, com a novetat d’enguany les persones grans també podran prendre part en un grup per poder jugar a golf.   

Les activitats esportives adreçades a totes les edats són: tai-txi, ioga, abdostretch, condicionament físic, estiraments i col·locació, correcció postural, gimnàstica a Castellciutat, marxa nòrdica, equitació, teles acrobàtiques, pàdel, tennis i danses tradicionals. Per aquesta àmplia franja d’edat s’han incorporat tres novetats com són la dansa contemporània, iniciació i perfeccionament de golf i el total barre.

Val a dir que es repartiran per les bústies de totes les cases de la ciutat els fulletons que inclouen totes aquestes activitat, que també estaran disponibles a l’OAC de l’Ajuntament urgellenc i a les instal·lacions esportives municipals.

Totes les escoles esportives municipals s’iniciaran el mes d’octubre.