El  departament de Joventut i Esports del Comú d’Encamp ha obert les inscripcions per a les activitats estivals. Pel que fa a les Colònies d’Estiu es divideixen en dos períodes de 12 dies, un primer torn del 3 al 14 de juliol i un segon torn del 17 al 28 de juliol, i estan dirigides a infants i joves d’entre 8 i 17 anys que realitzen diverses activitats a l’Alberg de la Baronia d’Encamp. Aquesta activitat compta amb 45 places.

La temàtica de les activitats d’enguany serà la ‘Màquina del temps’, que portarà als infants i joves a descobrir la prehistòria, l’Edat antiga, l’època Medieval, els grans descobriments de l’època Moderna i el futur. La temàtica central es desenvoluparà en les activitats lúdiques, esportives i culturals que es realitzaran al llarg dels dies, on els participants faran excursions, acampades, gimcanes, tallers de manualitats, activitats aquàtiques, o sortides com al Cirque du Soleil o a fer barranquisme a Alquézar.

El preu per torn de les colònies és de 230 euros per als infants i els joves de la parròquia d’Encamp, 275 euros per als infants i joves del país i de 465 euros per als infants i joves de fora del país, amb un 10% de descompte per als socis del Club Piolet o del Carnet Jove i un 20% de descompte per a segon germà.

D’altra banda, el 4×15 d’Encamp ofereix una programació diversificada d’activitats per a infants d’entre 6 i 12 anys. Del 3 de juliol al 7 de setembre els més petits podran gaudir d’una planificació completa amb jocs, tallers, activitats aquàtiques i esportives i sortides. La temàtica central també serà la ‘Màquina del temps’.

El preu de les activitats del 4×15 és de 85 euros la setmana, sent de 75 euros la setmana del 14 al 18 d’agost, perquè el 15 d’agost és festiu, i del 4 al 7 de setembre. També s’aplicaran als preus un 10% de descompte per als socis del Club Piolet o del Carnet Jove i un 20% de descompte per a segon germà.

Pel que fa a les activitats del 4×15 del Pas de la Casa, la temàtica central de les activitats durant l’estiu serà ‘Descobrim el país’, i a partir d’aquesta aniran descobrint les diferents parròquies, realitzant tallers creatius i sortides sobre la parròquia escollida cada setmana. A més, també es realitzaran activitats aquàtiques i esportives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada