La secció de Joventut del Comú d’Encamp ha donat a conèixer les activitats preparades per a les vacances escolars de Pasqua, que es realitzaran del 26 al 29 de març, I que estan adreçades a infants entre els 6 I els 12 anys.

A Encamp, les activitats es desenvoluparà íntegrament a la Casa de Colònies de l’Alberg de La Baronia, on els infants realitzaran activitats lúdiques i esportives a l’entorn natural, com construcció d’iglús, excursions en raquetes, tallers I una gimcana temàtica.

Pel que fa al Pas de la Casa, l’Àrea de Jovent ha preparat una sèrie d’activitats amb la temàtica de Pasqua com a  fil conductor, on els infants realitzaran tallers, gimcanes, activitats aquàtiques I jocs temàtics. A més, realitzaran una sortida a Naturlàndia i una en raquetes de neu. A més, l’Àrea de Jovent també estarà oberta el divendres 30 de març, on els infants realitzaran les activitats habituals d’aquest espai.

El preu de la setmana és de 75,30 euros a Encamp, amb un descompte del 10% amb el carnet del club Piolet i com a usuari de l’Àrea de dia, i amb un 20% de descompte per al segon germà. Pel que fa a les activitats del Pas de la Casa, en oferir-se també el servei del divendres 30 de març, el preu serà de 85 euros, comptant amb els mateixos descomptes. Les inscripcions s’han de formalitzar a les recepcions dels centres esportius comunals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada