S’obren les inscripcions per a la vuitena edició de la Cursa de la Dona

Arxiu

La vuitena edició de la Cursa de la Dona ha obert les seves inscripcions per internet al web de Runedia.mundodeportivo.com per un preu de 10€. 

A partir del dia 29 de maig s’obre un estand a Illa Carlemany on, de 18h a 20h,  es podran recollir les samarretes i fer inscripcions de manera presencial fins el divendres 1 sde juny. El dissabte 2 l’estand estarà obert de les 11 a les 14h, moment on es tanca el termini per apuntar-se a la cursa.

La 8ª Cursa de la Dona es celebrarà el proper 3 de juny a les 10H del matí. Enguany, de forma excepcional per les obres a les avingudes Meritxell i Carlemany, hi haurà un circuit únic de 2,7km pels carrers d’Escaldes-Engordany.

Un cop més, la cursa recaptarà fons per a la lluita contra el càncer mama, i junt amb els patrocinadors i els col·laboradors, es vol incrementar l’aportació de l’any passat de 5.353€ que es va destinar a la Fundació IRB de Lleida.

Per a Montserrat Nazzaro, presidenta de l’ADA la 8a edició “demostra la consolidació d’aquesta cursa que dona suport a les afectades pel càncer, a les seves familiars i amics. Em segueixo emocionant quan es vénen a apuntar i ens diuen per qui corren. Per això, aquest any, el lema de la cursa és “corro per …” de forma a personalitzar molt més la lluita contra el càncer.”

Per la seva banda, Anna Parramón, presidenta del CAVA que co-organitza la cursa, s’ha mostrat molt satisfeta “per donar suport a una causa solidària amb la cursa de la dona, com fem amb d’altres curses.”


Més premis

En aquesta edició, la Cursa de la Dona hi haurà més premis per a les participants. La primera classificada a la categoria absoluta s’emportarà un xec de 300€ en vals regal d’Illa Carlemany, la segona 250€ i la tercera 200€. La primera classificada de les noies nascudes el 2003 o posterior, rebran també un premi de 100€ en vals regal d’Illa Carlemany, la segona de 75€ i la tercera de 50€. Les tres classificades d’aquesta categoria també s’emportaran 2 entrades de cinema.

Així mateix hi haurà premis per a la participant de més edat, júnior, a la més joveneta, al grup familiar més nombrós i a la millor marca mare-filla així com a les tres primeres classificades de cada tram d’edat (dels 20 als 29, dels 30 als 39, dels 40 als 49, dels 50 als 59 i de més de 60 anys).

Podeu consultar les condicions i els premis al reglament de la cursa al web del CAVA  http://cava.myp.ad o a Runedia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.