El  concurs Talentejant, organitzat pel Departament de Joventut d’Escaldes-Engordany i Carisma, tornarà un any més amb la vocació d’atreure el talent dels joves d’entre 12 i 30 anys del país en les arts plàstiques i visuals, en la seva cinquena edició. Els participants tenen de marge fins al 24 de febrer per presentar les seves obres, tres com a màxim per modalitat, i les millors s’exposaran al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany del 17 de març al 14 d’abril. La consellera de Joventut d’Escaldes, Laura Lavado, ha posat en relleu que l’objectiu d’aquesta edició és “mantenir el nombre de participants de l’any anterior”.

El Departament de Joventut d’Escaldes-Engordany juntament amb Carisma organitzarà la cinquena edició del concurs Talentejant d’arts plàstiques i visuals. El concurs, dirigit als joves d’entre 12 i 30 anys, permetrà mostrar un any més el talent dels joves creadors del país en les disciplines d’escultura, pintura, dibuix, gravat, fotografia i videoart.

La consellera de Joventut, Laura Lavado, ha explicat que l’objectiu d’aquesta edició és “mantenir el nombre de participants de l’any anterior”, quan hi van prendre part 17 artistes en total, amb unes 20 peces. A més, el cap del Departament de Joventut, Miquel Millan, ha assegurat que les disciplines amb més presència són “el dibuix i la pintura”.

Els participants tenen de marge fins al 24 de febrer per presentar un màxim de tres obres per disciplina. Les representacions premiades s’exposaran a la tercera planta del Centre d’Art d’Escaldes-Engordany del 17 de març al 14 d’abril. A més, algunes de les obres s’exposaran als aparadors de Vivand (comerços i hotels) durant el mes d’abril, ja que tal com ha explicat la consellera, aquesta proposta “va tenir molt bona acceptació l’any passat i per això repetim”.

El concurs, com és habitual, constarà de dues categories: joves de 12 a 17 anys i de 18 a 30 anys. Els premiats de la primera categoria de cada disciplina rebran un xec de 100 euros i els de la segona categoria s’enduran un xec de 300 euros. La presidenta de Carisma, Halila Berthelsen, ha destacat l’esforç de l’associació per donar suport i formació als joves talents del país i ha explicat que “els projectes d’Escaldes i La Massana són els més importants de l’associació”.

La web del departament de Joventut www.e-e.ad/joventut serà el punt online per fer les inscripcions per al concurs, tot i que els participants també podran fer-ho de forma presencial a l’Espai Jovent d’Escaldes-Engordany.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada