S’obren les inscripcions on line per a les escoles esportives municipals de la Seu

El Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre aquest divendres 15 de setembre les inscripcions telemàtiques per poder participar en alguna de les 24 activitats físiques que proposen les escoles esportives municipals per aquest nou curs 2017-2018.

Les inscripcions online es podran fer des del web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell www.laseu.cat fins el diumenge 24 d’aquest mes de setembre. A partir del dilluns 25 de setembre es podran fer de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc, i restaran obertes mentre hi hagi places disponibles. 

Les 24 propostes esportives s’adrecen tant al públic infantil com a la gent gran, així com per al públic juvenil i adult.

Novetats curs 2017-2018: pilates, boot camp, i escacs per a la gent gran  

Pel que fa a les activitats esportives per als infants s’ofereix: escacs, taekwondo, karate, i tennis taula. També hi ha grups per a nens i joves a les activitats de tennis, pàdel, i teles acrobàtiques.

Per a les persones a partir de 65 anys, les escoles esportives municipals ofereixen exclusivament per aquesta franja d’edat les activitats ja tradicionals com el ioga, la gimnàstica de manteniment -ambdues tant a la Seu com a Castellciutat- i l’aiguagim. A més a més, com a novetat d’enguany les persones grans també podran prendre part en un grup per poder jugar a escacs.

Les activitats esportives adreçades a totes les edats són: tai-txi, ioga, abdostretch, condicionament físic, estiraments i col·locació, correcció postural, gimnàstica a Castellciutat, teles acrobàtiques, pàdel, tennis i danses tradicionals. Per aquesta àmplia franja d’edat s’han incorporat dos novetats com són el pilates i el boot camp.

Val a dir que s’han repartit per les bústies de totes les cases de la ciutat els fulletons que inclouen totes aquestes activitat, disponibles també a l’OAC de l’Ajuntament urgellenc i a les instal·lacions esportives municipals.

Totes les escoles esportives municipals s’iniciaran el mes d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.