El segon torn del Campus esportiu Luanvi, adreçat a infants i joves d’entre 6 i 15 anys, es celebrarà per les vacances escolars de Primavera (del 22 al 25 de maig) i les inscripcions per participar-hi s’obren el 2 de maig. En aquesta ocasió s’ofereixen fins vuit disciplines esportives diferents, des de futbol fins a bàsquet, natació, atletisme, ball esportiu, gimnàstica rítmica, patinatge i vòlei platja (la darrera s’incorpora com a novetat).

En tots els campus l’infant practica tres hores diàries l’esport escollit i tres més d’altres activitats esportives i recreatives. L’horari de les activitats és de 9.15 a les 17.30 h. El preu participar-hi és 75 euros per torn i s’ofereix un descompte del 25% per les famílies que hi inscriguin més d’un fill. El servei de menjador està inclòs en la tarifa.

En paral·lel, també es posa en marxa un servei de Ludoteca entre les 18 i les 19.30 h a un preu de 5 euros per torn. El Comú, a través del departament de Social, s’ofereix un programa d’ajudes per aquelles famílies que ho necessitin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada