El Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior ha publicat la convocatòria de l’edicte 18-04-2018 per contractar 13 persones que ocupin places en el lloc de treball d’agent de Policia, adscrit al Cos de Policia, en què s’estableix el procediment i els requisits per a la provisió d’aquestes places.

Entre els diferents requisits que han de complir els candidats a agent de Policia destaquen tenir la nacionalitat andorrana, ser major d’edat i no haver superat els 39 anys a la data de publicació de l’edicte d’aquesta convocatòria, posseir el títol de batxillerat o un diploma equivalent i el permís de conduir andorrà B2, no tenir antecedents penals, i tenir una alçada de 1,60 metres per a les dones i 1,65 metres per als homes.

Els candidats admesos al procés de selecció hauran de superar també diverses proves, entre elles les mèdiques, les pròpies d’oposició que seran escrites i orals, les psicotècniques, i les físiques.

Seran seleccionades les persones que obtinguin la millor qualificació global de les proves realitzades que hauran de seguir una formació específica de un màxim de 9 mesos.

Una vegada els membres del Cos de Policia hagin finalitzat i superat el procés formatiu inicial, amb l’informe previ del director del Cos de Policia seran nomenats, seguint el procediment legalment establert, com a membres del Cos de Policia en període de prova, que tindrà una durada de 12 mesos.

Les persones interessades a postular a la convocatòria han de presentar una sol·licitud amb el formulari que es troba a l’apartat de tràmits de la pàgina web www.policia.ad, i adreçar-la al Grup de Recursos Humans del Departament de Policia, situat a l’edifici administratiu de l’Obac, d’Escaldes-Engordany. El termini de presentació de les candidatures estarà obert del fins el 25 de maig a les 14 hores.

En els següents enllaços podeu trobar la documentació relacionada:
Plec de bases general
Temari de la prova professional
Sol·licitud de candidatura
Declaració jurada o de promesa
Consentiment de tractament de dades

També podeu trobar aquesta documentació i altra informació relacionada amb l’ingrés i formació al Cos, al nostre apartat web Ingrés i formació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada