El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, una nova convocatòria per contractar 13 agents de Policia per cobrir les tres places vacants que s’han generat per baixa dels seus titulars, i deu altres places de nova creació.

Aquest concurs respon a la voluntat del Govern de donar resposta a la demanda del Departament de Policia perquè disposi del personal suficient per assegurar el seu bon funcionament i mantenir el compromís amb la seguretat ciutadana. A més, aquestes places se sumaran a la contractació de 33 agents de Policia que s’ha dut a terme durant el 2017.

Entre els diferents requisits que han de complir els candidats a agent de Policia destaquen tenir la nacionalitat andorrana, ser major d’edat i no haver superat els 39 anys a la data de publicació de l’edicte d’aquesta convocatòria, posseir el títol de batxillerat o un diploma equivalent i el permís de conduir andorrà B2, no tenir antecedents penals, i tenir una alçada de 1,60 metres per a les dones i 1,65 metres per als homes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada