S’obre una convocatòria per a la contractació de 13 agents de Policia

El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, una nova convocatòria per contractar 13 agents de Policia per cobrir les tres places vacants que s’han generat per baixa dels seus titulars, i deu altres places de nova creació.

Aquest concurs respon a la voluntat del Govern de donar resposta a la demanda del Departament de Policia perquè disposi del personal suficient per assegurar el seu bon funcionament i mantenir el compromís amb la seguretat ciutadana. A més, aquestes places se sumaran a la contractació de 33 agents de Policia que s’ha dut a terme durant el 2017.

Entre els diferents requisits que han de complir els candidats a agent de Policia destaquen tenir la nacionalitat andorrana, ser major d’edat i no haver superat els 39 anys a la data de publicació de l’edicte d’aquesta convocatòria, posseir el títol de batxillerat o un diploma equivalent i el permís de conduir andorrà B2, no tenir antecedents penals, i tenir una alçada de 1,60 metres per a les dones i 1,65 metres per als homes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada