Des d’avui, els usuaris de Tesla ja poden accedir a un nou supercarregador ubicat a la Seu d’Urgell (Carrer del Bisbe Benlloch 40). Aquest supercarregador compta amb 10 Supercarregadors individuals i habilita noves rutes entre Andorra i Espanya de manera còmoda. Amb aquesta nova ubicació, Tesla ja compta amb 24 Supercargadores a tot Espanya i un total de 192 punts individuals de supercàrrega repartits en aquestes 24 ubicacions. Amb aquest nou supercarregador de la Seu d’Urgell Tesla ja compta amb 7 Supercarregadors a Catalunya.

Tot i que la manera més convenient de recarregar els vehicles és a casa o a la feina, Tesla ha creat una xarxa mundial per recarregar quan els conductors volen fer viatges llargs. Per a viatges de llarga distància, els clients poden utilitzar els Superchargers (Supercarregadors), una de les solucions de càrrega més ràpides del món, que permet recarregar els vehicles Tesla en qüestió de minuts en lloc d’hores, mentre els ocupants del vehicle fan una petita parada per prendre un cafè o gaudir dels serveis de què disposen les diferents ubicacions, com en aquest cas la Seu d’Urgell.

A més, Tesla també s’ha centrat en l’expansió de la seva xarxa Destination Charging (Càrrega en Destinació) a Espanya. Amb el programa Càrrega a Destí, Tesla ha millorat encara més l’experiència de recàrrega en l’associar-se amb hotels, resorts i restaurants de tot el món en replicar la còmoda experiència de càrrega a la qual estan acostumats els usuaris de Tesla a casa. La Càrrega en Destinació permet recarregar fins a 80 quilòmetres d’autonomia per hora mentre els propietaris van de compres o passen la nit en un hotel. A Espanya ja es pot trobar gairebé 300 Destination Charging des de Bilbao fins a les platges de Cadis, ubicats en centres comercials, hotels …
 
Tant amb la xarxa de Superchargers com amb la xarxa Destination Charging Tesla vol garantir una experiència de càrrega uniforme, independentment del lloc on els propietaris vulguin viatjar. Mitjançant la contínua ampliació de la gamma d’opcions de càrrega, Tesla permet als propietaris embarcar-se en noves aventures i viatges per carretera a Espanya i a tot Europa. Les dues xarxes continuaran creixent en els pròxims mesos, afegint nous llocs de càrrega per tot Espanya.

El Model S compta amb una autonomia NEDC de fins a 632 km i el Model X de fins a 565 km en una sola càrrega. El temps de càrrega en un supercarregador és d’uns 30 minuts com a màxim.

TESLA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada