S’obren les inscripcions per participar en la novena edició de l’Escanyabocs

L’Escanyabocs, prova d’esports de muntanya de la Seu d’Urgell, obre demà divendres, 26 de febrer, les inscripcions per participar en la seva novena edició que tindrà lloc el cap de setmana del 21 i 22 de maig d’enguany.

Les inscripcions es poden formalitzar fins el dijous 19 de maig (fins a les 23 hores) a www.escanyabocs.com .El preu de la inscripció és de 20 euros per a la primera prova, i 5 euros per cada prova addicional. La participació a l’Escanyabocs està oberta a persones majors de 14 anys.

Les proves

L’Escanyabocs 2016 compta com en cada edició amb un total de 5 proves: la cursa de muntanya, el raid, l’orientació, la pedalada i la marxa nòrdica.

Concretament, el dissabte 21 de maig se celebraran la cursa de muntanya, les proves d’orientació (rogaine llarga i rogaine curta), el raid i la tradicional cursa d’orientació urbana nocturna.

Per diumenge 22 de maig estan programades la pedalada i la marxa nòrdica.

Col·laboracions

L’Escanyabocs 2016 compta, un any més, amb la col·laboració de Grifone, empresa vinculada a aquest esdeveniment esportiu de la Seu d’Urgell des de la seva primera edició.

Pel que fa a l’organització tècnica, la novena edició de l’Escanyabocs compta amb la col·laboració de la UEU, ACE Bombers Seu, CEFUC, Club Xinoxano Orientació i l’entitat Gall Negre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.