S’obre la inscripció al Registre per poder vendre l’excedent d’energia fotovoltaica

fedaEl Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) ha publicat aquest dimecres un edicte pel qual s’obre la inscripció al Registre de Tarifa de Retribució i del contingent de potència per a la generació elèctrica d’origen fotovoltaic de les instal·lacions integrades en edificacions i interconnectades a la xarxa de baixa tensió. Aquest és un requisit indispensable per poder vendre l’excedent d’energia a la companyia elèctrica.

La convocatòria s’obrirà aquest dijous i tindrà una durada de vuit mesos o acabarà una vegada esgotada la quota de potència de la convocatòria. La quota de potència màxima corresponent per a aquesta convocatòria és de 1.000 kW, repartida de la manera següent: 250 kW per a les instal·lacions fotovoltaiques amb una potència màxima igual o inferior a 20 kW i 750 kW per a les instal·lacions fotovoltaiques amb una potència màxima superior a 20 kW.

Les tarifes de compra aplicables a les instal·lacions fotovoltaiques són: 24 cèntims d’euro/kWh, per a les instal·lacions fotovoltaiques amb una potència màxima igual o inferior a 20 kW i 20 cèntims d’euro/kWh, per a les instal·lacions fotovoltaiques amb una potència màxima superior a 20 kW.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.