fedaEl Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) ha publicat aquest dimecres un edicte pel qual s’obre la inscripció al Registre de Tarifa de Retribució i del contingent de potència per a la generació elèctrica d’origen fotovoltaic de les instal·lacions integrades en edificacions i interconnectades a la xarxa de baixa tensió. Aquest és un requisit indispensable per poder vendre l’excedent d’energia a la companyia elèctrica.

La convocatòria s’obrirà aquest dijous i tindrà una durada de vuit mesos o acabarà una vegada esgotada la quota de potència de la convocatòria. La quota de potència màxima corresponent per a aquesta convocatòria és de 1.000 kW, repartida de la manera següent: 250 kW per a les instal·lacions fotovoltaiques amb una potència màxima igual o inferior a 20 kW i 750 kW per a les instal·lacions fotovoltaiques amb una potència màxima superior a 20 kW.

Les tarifes de compra aplicables a les instal·lacions fotovoltaiques són: 24 cèntims d’euro/kWh, per a les instal·lacions fotovoltaiques amb una potència màxima igual o inferior a 20 kW i 20 cèntims d’euro/kWh, per a les instal·lacions fotovoltaiques amb una potència màxima superior a 20 kW.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada