S’obre la convocatòria per atorgar ajuts a entitats cíviques

El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimarts, l’obertura de la convocatòria per a l’atorgament d’ajudes a entitats cíviques establertes al país que duen a terme accions socials per al 2017. La partida pressupostària prevista per a aquestes subvencions és de 64.850,78 euros.

La iniciativa del Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior té com a objectiu fomentar la cooperació entre les entitats socials i l’Administració pública, per tal d’aconseguir una societat més justa, democràtica i responsable. Així, s’atorguen ajudes a les entitats o associacions que desenvolupen programes o actuacions de promoció social.

Els principis que es tenen en compte per a l’atorgament de les subvencions són la coresponsabilitat entre l’Estat i els usuaris, la solidaritat, la subsidiarietat estatal, la participació de la població, la prevenció, l’autonomia dels usuaris, l’optimització de les actuacions evitant la duplicitat de recursos, el finançament plural de les iniciatives, el caràcter contractual de les aportacions públiques, la subsidiarietat de les ajudes i les prestacions públiques, així com el seguiment, control i avaluació per part del Ministeri de les actuacions desenvolupades.

Es tracta d’una convocatòria pública mitjançant procediment de licitació obert i modalitat de contractació ordinària, i les entitats disposen de termini fins el dia 22 de novembre per presentar les seves propostes de programes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada