S’obre la convocatòria per a la creació del projecte que optarà a la Biennal 2019

La  convocatòria per a la concessió de tres espais als tallers d’art de la Massana, destinats a la creació del projecte que optarà a la Biennal de Venècia de l’any 2019, s’ha obert aquest dimecres. Els artistes que hi vulguin accedir tenen temps fins al 8 de gener de 2018 per presentar les seves propostes. El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha explicat que amb aquesta actuació Andorra vol mostrar la voluntat de seguir participant en aquest esdeveniment internacional.

El Govern ha obert la convocatòria per a la concessió de tres espais als tallers d’art de la Massana. Aquests locals estan destinats a la creació de projectes, un dels quals serà el que presentarà Andorra a la Biennal de Venècia de 2019. Aquesta convocatòria es farà pública mitjançant edicte que es publicarà al BOPA el proper 13 de setembre. El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 8 de gener del 2018.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha afirmat que amb aquesta actuació el Govern vol mostrar la voluntat que el país segueixi participant en aquest esdeveniment artístic de “tanta projecció internacional” per promoure els artistes nacionals fora del país i donar visibilitat a la seva producció creativa.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.