S’obre el termini per sol·licitar parada al 5è Mercat d’intercanvi i segona mà de la Massana

mercat-segona-ma-massanaNova edició del Mercat d’intercanvi i 2a mà de la Massana, que tindrà lloc a la Closeta el diumenge, 27  de novembre, de 10.30 a 15.30 h.

El Comú de la Massana participa des del 2012 en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, amb la promoció d’activitats que posen de manifest la necessitat de parlar de la gestió dels residus des de la perspectiva més resolutiva: la prevenció, és a dir, la no generació de residus.

Tothom que vulgui pot tenir la seva paradeta, realitzant prèviament la inscripció a l’adreça mediambient@comumassana.ad. La idea d’aquesta iniciativa és

fomentar el consum responsable i la prevenció de residus, comprovant que hi ha maneres sostenibles de proveir-nos. Aquest cop, però, el Mercat tindrà un component solidari i es demana als paradistes que facin donació d’una part dels seus beneficis al Club Internacional d’Andorra, que el mateix dia organitza la Fira benèfica de Nadal. Els membres d’aquesta entitat ja fa molts anys que realitzen aquesta fira, en la qual s’hi pot trobar roba, productes artesanals, pastissos…a més d’organitzar actuacions i sortejos. Tots els diners que es recapten són per a finalitats benèfiques.