ajutsL’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha obert avui el termini per sol·licitar una subvenció per a la rehabilitació i pintura de porxos i façanes d’edificis del carrer Major i del carrer dels Canonges de la ciutat. Recordem que aquesta convocatòria compta amb una partida pressupostària de 50.000 euros.

La presentació de sol·licituds per d’actuacions a edificis amb porxos es pot fer fins el 19 d’octubre de 2016, mentre que per la resta de sol·licituds el termini acabarà el 19 de novembre de 2016.

Tal i com indiquen les bases, els ajuts s’atorgaran per ordre de presentació de les sol·licituds a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc i que compleixin amb tota la documentació que es demana.

Pel que fa al procediment d’atorgament d’aquestes subvencions, les bases remarquen que es realitzarà en dues fases successives segons els edificis: edificis amb porxos i edificis sense porxos. Les sol·licituds es poden presentar de manera simultània per a les actuacions en els dos tipus d’edificis, però només s’atorgaran inicialment les subvencions per actuacions en edificis amb porxos.

Val a dir, però, que si la consignació pressupostària no s’esgota, s’atorgaran les subvencions per a actuacions a les façanes dels edificis del carrer Major i del carrer dels Canonges sense porxos.

Import i despeses subvencionables

Les subvencions que s’atorguin cobriran un màxim del 60% del pressupost de la rehabilitació i pintura de la façana. Aquest ajut pot arribar fins al 85% del total del cost de l’actuació si es realitza amb industrials de la Seu d’Urgell. L’import màxim de la subvenció serà de 2.000 euros si l’edifici té una única façana, i de 3.000 euros si en té més d’una.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada