Caldea ha tancat un acord amb l’empresa Zero Latency per crear un circuit de realitat virtual als locals situats a la planta baixa d’Inúu. Amb aquesta nova activitat lúdica, el centre podrà oferir paquets que combinaran l’accés a les àrees de banys d’aigües termals amb aquesta nova experiència de realitat virtual, la més immersiva que existeix avui dia.

L’innovador circuit estarà actiu a partir del pròxim mes de juliol en un espai de 350 m2 situat a la planta baixa d’Inúu. Zero Latency ofereix una experiència de realitat virtual amb multijugador simultani. L’acció té lloc en una zona de joc real de 300 m2 en la que fins a vuit jugadors poden moure’s amb llibertat i veure’s els uns als altres. Tot això gràcies a un equipament especial i a sensors situats de forma estratègica a l’entorn recreatiu. Per la seva banda, les armes simulades que s’utilitzen al joc, batejades com a ‘Blackbird’, han estat fabricades mitjançant impressió 3D.

Zero Latency començarà les setmanes que vénen les obres de condicionament de l’espai lúdic, així com la instal·lació de tots els equipaments necessaris de climatització i altres elements d’ambientació, treballs que s’estendran fins a mitjans de juliol, quan començarà la fase de proves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada