orange

Els telèfons mòbils estan aconseguint acabar amb tota una institució tecnològica. Estem parlant dels telèfons domèstics. Aquests artefactes que els més petits potser no arribin a conèixer van viure la seva pròpia revolució quan es va passar dels telèfons convencionals amb cable als mòbils sense fil.

Milers de joves van respirar alleujats per poder parlar tranquil·lament a la seva habitació sense el control dels seus pares.

Potser el futur dels sense fil no fa tan condemnat tenint en compte l’aplicació que ha llançat recentment Orange. El seu nom és Softphone i permet convertir qualsevol smartphone en un telèfon sense fil.

Quan l’usuari arriba a casa el seu telèfon mòbil es converteix en sense fil addicional. D’aquesta manera si el telèfon de casa està ocupat, els usuaris poden utilitzar els seus mòbils com si cridessin des del fix. Així s’usa el mateix número amb la qual cosa es poden seguir rebent trucades i s’aprofita la tarifa de la qual es disposa a casa.

L’aplicació permet a més gravar les trucades i utilitzar el mans lliures, i està disponible per a dispositius amb sistema operatiu iOS i Android.

En conclusió malgrat que els telèfons mòbils siguin els aparells d’ús més comú, segueix havent-hi alguns que volen tenir un cel·lular a casa, i amb aquesta aplicació es fa més senzilla aquesta necessitat.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció