Smartkidds.com: la botiga online de marques originals infantils amb atractius descomptes

smartSmartkidds.com, la botiga online de roba, accessoris, puericultura i decoració de marques infantils i per a la família, ha estat una de les últimes apostes per formar part de SeedRocket, la iniciativa de referència per startups de base tecnològica en fases inicials.

Smartkidds.com, que ja s’ha instal·lat a l’acceleradora de startups de SeedRocket a Barcelona, rebrà suport sobre l’estratègia empresarial i pla d’acció a dur a terme en els propers 6 mesos. Així mateix, posa a disposició de l’e-commerce als seus mentors, professionals de referència d’Internet i reconeguts inversors privats, per transmetre’ls el seu “know how” i experiència dins del sector.

Fundada el passat mes de setembre per Michael Counihan, Smartkidds.com ha experimentat un gran creixement en pocs mesos de funcionament. Ha aconseguit més de 100 acords amb marques i dissenyadors i ha tingut més de 1.500 productes en el site. Smartkidds està creixent més de 50% per mes en facturació i tràfic al web. Una de les raons del seu creixement és la seva aposta per oferir marques diferents que es regeixen pel disseny, la comoditat i la qualitat dels seus productes i sempre sota una oferta de preus molt assequibles.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció