Skoda Octavia

Confort
Recentment el model Octavia de la casa Skoda ha estat objecte de diverses modificacions, relacionades amb la motoritzacions i detalls tecnològics i de funcionament del vehicle.
En aquest sentit, hi ha disponible un nou motor de tres cilindres i 116 cavalls que substitueix l’anterior de 105 cavalls.

El nou Octavia també pot comptar amb una nova suspensió de duresa variable, que s’ofereix en opció, a més de ginys tecnlògics com el sistema de càrrega sense fils per a telèfons mòbils i els suports per a tabletes i telèfons.

A nivell estètic, l’Skoda Octabia és una berlina elegant, esportiva i de línies allargades que conjuga disseny i funcionalitat.

A més, el vehicle ofereix múltiples opcions de pesonalització i, a l’interior, a més, l’espai és ampli i confortable en totes les places.

De fet, a dins del segment, es tracta d’una de les opcions més àmplies que existeixen al mercat.

La qualitat dels acabats és també destacable.

Motor
Els motors disponibles en l’Skoda Octavia disponible a partir d’aquest passat mes de juny són, en dièsel: 1.6 TDi de 110 cavalls, 2.0 TDi de 150 cavalls i 2.0 TDi de 184 cavalls.
En benzina, les opcions són: 1.0 TSI de 115 cv, 1.4 TSi de 150 cv, 1.8 TSi de 180 cv, 2.0 TSi de 220 cv i 2.0 TSi de 230 cavalls.

També hi ha el propulsor a gas natural, que és l’1.4 TSi de 110 cavalls.

Seguretat
L’Skoda Octavia garanteix una seguretat integral, que, d’entrada, inclou fins a nou coixins de seguretat per tal que els ocupants tinguin les més altes cotes de seguretat a dins de l’habitacle.

L’equipament de seguretat de l’Skoda Octavia inclou elements com el programador de velocitat actiu, el sistema de canvi automàtic de llums, l’alerta per canvi automàtic de carril, el sistema de frenada preventiva, l’assistent d’estacionament, el sistema de detecció de fatiga i de reconeixement de senyals de trànsit, entre d’altres.

Per El Tot Granollers / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES