Skoda Citigo

Característiques

L’Skoda Citigo és un petit utilitari, disponible amb carrosseria de 3 i 5 portes, amb 3,56 metres de longitud. Les seves reduïdes dimensions no li impedeixen tenir un dels maleters més grans en comparació amb d’altres vehicles de similar tamany. En aquest sentit, el maleter del Citigo és de 251 litres, ampliable.

Amb moltes similituds amb el Volkswagen Up! i el Seat Mii, l’Skoda té una acabats adequats i el seu interior està habilitat per a quatre ocupants, que poden viatjar còmodament.

A més a més, el vehicle disposa de múltiples i útils espais portaobjectes, com les butxaques de xarxa laterals dels seients davanters, el ganxo per a bosses de mà a la porta de la guantera.

 

Motor

El Citigo compta amb dos motors de benzina de 60 i 75 cavalls. Aquests propulsors poden anar acoblats a una caixa manual de cinc velocitats o bé a una manual robotitzada, que té també cinc relacions, però que no té pedal d’embragatge i disposa de certs automatismes per al canvi de marxes.

En relació amb el consum mitjà, aquest és de 4,5 litres als 100, en el cas del motor de 60 cavalls, i de 4,7 litres si parlem de l’opció de 75 cavalls.

Pel que fa a velocitat màxima, el motor de 60 cavalls permet una velocitat punta de 160 km/h i el de 70 cavalls, 171 km/h.

Dintre de la motorització de 75 cavalls, també hi ha l’opció Green Tec, amb sistema d’aturada i d’enge¬gada automàtica del motor, amb un promig de consum de 4,3 litres.

 

Seguretat

Totes les variants de l’Skoda Citigo: Active, Ambition i Elegansce disposen de sèrie control d’estabilitat, coixins de seguretat frontal i laterals.

Opcionalment, es pot equipar amb el City Safe Drive, un sistema automàtic de frenada, mitjançant làser i que funciona entre 5 i 30 km/h. Es tracta d’un giny especialment útil en casos de trànsit carregat i en circulació en ciutat.

Per Redacció Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.