Ski Andorra posa a la venda el forfet de temporada coincidint amb la Fira d’Andorra la Vella

Ski Andorra treu a la venda el forfet de temporada que agrupa les estacions d’esquí del Principat, coincidint amb la Fira d’Andorra la Vella, els dies 27, 28 i 29 d’octubre. Així, com cada any, els esquiadors que ho desitgin podran adquirir el passi de la temporada hivernal amb un descompte del 5% si la compra es fa durant els tres dies de l’esdeveniment.

Un any més Ski Andorra serà present a la Fira d’Andorra la Vella per comercialitzar el forfet de temporada. Aquest forfet serveix per esquiar a totes les estacions d’esquí d’Andorra, Grandvalira i Vallnord, indistintament. Com és habitual, durant els tres dies de la Fira, els forfets tindran un descompte del 5%.

D’aquesta manera, el preu per a residents és de 400 euros. Per gaudir del preu de resident cal acreditar aquest fet presentant un certificat de residència del comú de l’any en curs, o bé identificant-se amb el passaport andorrà. El preu per als adults de 65 a 69 anys serà de 312 euros. Aquests preus finals es mantindran durant tota la temporada, i només s’aplicarà el descompte del 5% durant la Fira.

Pel que fa als no residents, – que també tindran un descompte del 5% durant la Fira-, el preu fins al 30 de novembre serà de 780 euros per als adults, 336 euros per als adults de 65 a 69 anys, 640 per als junior (12-17 anys), i 558 per als infants de 6 a 11 anys. A aquests preus cal restar el 5% de descompte si es compra durant la Fira. A partir de l’1 de desembre les tarifes canvien.

Més beneficis comprant el forfet durant la Fira

Entre totes les persones que comprin el forfet de temporada d’Ski Andorra, Grandvalira o Vallnord, durant la Fira d’Andorra la Vella se sortejaran 10 premis. Sis persones seran recompensades amb el retorn dels diners del pagament del forfet i obtindran el d’Ski Andorra, vàlid per a totes les estacions. Els altres quatre premiats, gaudiran d’activitats a les estacions, vàlides per a dues persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.