Skål Club Andorra fa un dinar/col·loqui amb Miquel Armengol

Una vintena de membres de l’Skål Club Andorra han celebrat avui el segon dinar/col·loqui que organitza l´entitat amb l’objectiu d´estrènyer els contactes amb diferents organitzacions i persones vinculades amb la promoció turística del país. En aquesta ocasió, el convidat ha estat el President de la Cambra de Comerç, Industria i Serveis del Principat, Sr. Miquel Armengol.

A l´inici de l´acte, el president de l´Skål Club Andorra a agraït l’assistència de Miquel Armengol i la de tots els membres del Club presents, no ha oblidat recordar amb molt respecte tota la tasca realitzada per anteriors equips en favor de la promoció turística del Principat.

També s´ha aprofitat per realitzar un repàs per les diferents accions que s´estan duent a terme des de la Cambra. El dinar col·loqui s´ha desenvolupat de forma distesa i ha servit per tractar diferents qüestions referents a l´harmonia entre comerç i turisme en pro de la promoció d’Andorra. S´ha fet balanç del què s´ha aconseguit en els darrers any i també un repàs d’opinions relacionades amb la línia a seguir en els propers.

 

Aquest és el segon dinar col·loqui que organitza l´Skål Club Andorra i ja en té programats d´altres al llarg de l´any.