udaEl passat divendres 2 d’octubre va tenir lloc a la Universitat d’Andorra (UdA) la lectura de la tesi doctoral “El nivell competencial en la resolució de problemes matemàtics amb els alumnes amb TDAH”, defensada per Yolanda Colom Torrens i dirigida per Núria Rosich Sala.

El tribunal estava format per Jordi Coiduras (Universitat d’Andorra), Josep Maria Fortuny (Universitat Autònoma de Barcelona), Claudi Alsina (Universitat Politècnica de Catalunya), Luisa Girondo (Universitat Rovira i Virgili) i Ana Miranda (Universitat de València). La tesi va obtenir la màxima qualificació, excel·lent cum laude.

Aquesta va ser la sisena defensa de tesi doctoral de la Universitat d’Andorra.

Així mateix, la sala d’actes de l’UdA ha acollit avui l’acte de lliurament de diplomes del postgrau en mediació, una formació que es va impartir el curs passat a la Universitat d’Andorra (UdA) en col·laboració amb el Col·legi d’Advocats d’Andorra i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC).

Vint-i-una persones han superat el procés d’avaluació del programa.

El postgrau en mediació s’adreçava principalment a persones en actiu en els àmbits del dret, la psicologia i els recursos humans. L’objectiu era formar professionals en els coneixements, teòrics i pràctics, necessaris per poder exercir com a mediadors a Andorra. Les classes van representar un volum de 230 hores lectives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada