Sisena sessió de l’Aula Magna sobre les matemàtiques

A les dependències de la Universitat d’Andorra, a Sant Julià de Lòria, el proper dijous, 19 d’abril, a partir de les 15.30 hores i fins a les 18.30 hores, hi tindrà lloc la sisena i darrera sessió del curs 2011-2012 de l’Aula Magna.

El professor de l’Escola d’Informàtica i Gestió, Florenci Pla, en una sessió específica sobre Ciències, pronunciarà una conferència amb el títol: “Les matemàtiques des d’un punt de vista lúdic. La màgia dels números”.

L’Aula Magna és un projecte conjunt de la Universitat d’Andorra i del Comú d’Andorra la Vella, que es va iniciar l’any 2005 amb l’objectiu d’aproximar el Coneixement a les persones de més edat, mitjançant sessions sobre temes d’interès com ara la Història, la Cultura, la Ciència, la Salut i la Informàtica.

El Curs 2011 – 2012, setena edició del Projecte l’Aula Magna, es va inaugurar el 3 de novembre del 2011 amb una conferència de la doctora en geografia i professora de la Universitat, Maria Jesús Lluelles.

En les cinc anteriors sessions hi ha hagut classes i conferències que han tractat temes de Cultura, Ciència, Salut i Informàtica.

El dijous 10 de maig, al Centre Cultural, se celebrarà l’acte de cloenda del Curs 2011-2012, amb una conferència magistral.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.