model

Durant les vacances el nostre dia a dia és molt canviant: platja, trobades amb els amics, menjars amb la família, viatges … Si vols lluir un cabell perfecte en totes les situacions llegeix els consells que Omar El Gharbawy, tècnic de Maison Eduardo Sánchez, ens ha donat per a tu:

1 Un tall a capes: “En tallar aconseguim tornar a distribuir el volum de la cabellera i que quedi el més natural i afavoridor possible. El millor tall per a l’estiu és un look a capes, per la seva facilitat de pentinat i el seu poder per evitar el “efecte triangle” (molt volum en les puntes i poc a la part superior)”.

2 Un extra d’hidratació en oli: “Un cabell hidratat és el que necessitem per tonificar, abrillantar i potenciar les ones naturals. Jo sempre recomano la versió en oli per les seves increïbles propietats i la seva facilitat d’ús. Un dels meus preferits és L’Huile de Leonor Greyl ja que a més manté la cabellera protegida dels efectes del sol, clor, sorra, sal… Perfecte per aquests mesos d’estiu”.

3 Usa pinta de pues amples: “Descarta els raspalls i aposta per pintes de pues amples que desenredin, però no desfacin la forma natural del cabell. Comença a pentinar per les puntes i ves pujant cap a les arrels”.

4 Recorre a productes anti encrespament: “Les planxes i l’assecador eren els teus aliats per mantenir la cabellera a ratlla, ara el millor serà recórrer a productes ultra nutritius com la combinació del xampú Bain Restructurant à la Banane de Leonor Greyl, amb extractes de plàtan i queratina, i la mascareta d’Orquídia, de la mateixa marca, que dóna soltesa al cabell i potencia les ones naturals”.

5 Fixa el look i manté perfecte tot el dia: “Com més llis sigui el cabell, més ajuda necessitarà. El millor són els productes de styling com els esprais de pentinat que ajuden a donar forma i mantenen el pentinat durant hores”.

6 L’efecte wet, l’opció més estiuenca i senzilla: “Recomano ceres i cremes que a més d’aquest efecte mullat donin textura. S’apliquen sobre el cabell mullat ia continuació es pentina. Un truc és no fer servir massa quantitat de producte perquè no quedi efecte encartonat “.

Per Belleza Activa / AMIC – AMIC – Redacció