Sis pentinats molt afavoridors amb els quals enlluernaràs

Una dona amb el cabell recollit (cedida)
Una dona amb el cabell recollit (cedida)

Sí, Nadal ja fa un mes que ens va deixar i el glam-brilli de les últimes setmanes es queda enrere, però el nostre estil es manté igualment sofisticat i enlluernador, inspirat per tots els esdeveniments de catifa vermella que estem a punt de gaudir. Avui et proposem sis pentinats, fàcils, còmodes i afavoridors, amb els quals brillaràs en el teu dia a dia.

1. Trossa de ballarina
Un clàssic que malbarata elegància. El seu acabat extra poliment et permetrà controlar el cabell rebel, sempre que tinguis a mà un bon gel fixador i un raspall de pues estretes. Si vols un acabat més fresc i modern, prova de pujar el recollit cap a la coroneta. Per a posar el fermall d’or, realça les teves pestanyes i atreveix-te amb un labial gerd o marró fosc.

2. Recollit soft amb llaç
Els llaços, que han estat l’accessori estrella de Nadal, ens continuaran acompanyant en 2024. Això sí, amb tonalitats pastel i al costat de recollits més suaus i informals. Si vols triomfar amb el teu ventall de pentinats, adorna una cua baixa i deixa alguns flocs solts al voltant del rostre.

3. Recollit desestructurat en cabellera curta
La falta de longitud en la cabellera no és cap impediment a l’hora de gaudir de la comoditat dels recollits, sobretot quan parlem de pentinats per a l’oficina o el lloc de treball que tinguis. Subjecta els flocs per darrere usant clips i aconseguiràs un acabat desestructurat i juvenil com el de la imatge. És ideal!

4. Serrell a dalt
Les cabelleres soltes són espectaculars, però no sempre són la millor opció en el nostre dia a dia, on tenir la cara buidada és un plus a l’hora de fer les nostres tasques. Per això, una bona alternativa és subjectar el serrell cap enrere amb un clip o passador. Amb això, crearem un efecte de semirecollit que senti la mar de bé.

5. Cueta messy
Res més senzill de realitzar que una cueta baixa. Per a donar-li un plus d’estil, combina-la amb un serrell frondós decantat i flocs solts i molt fluids. Un look effortless chic superafavoridor per al teu dia a dia.

6. Mini braids
En entorns (o oficines) més informals, podem afegir un toc original i divertit als nostres pentinats. Per exemple, unes mini trenes com les de Haley Bieber, amb ratlla en el centre i serrell llarg. El maquillatge i els complements són clau perquè el nostre look no es vegi infantil sinó de pura tendènciaPer bellezactiva.com

TOTES LES NOTÍCIES