Sis estudiants es beneficiaran de les ajudes per al pagament de les matrícules universitàries de doctorat

El Govern d’Andorra, a través del Ministeri d’Educació i Joventut, ha acordat atorgat sis ajuts en el marc  de la convocatòria d’ajuts per al pagament de les matrícules universitàries d’estudis de tercer cicle. Aquesta convocatòria té com a objectiu pagar el 50% de l’import de les matrícules ordinàries per cursar estudis de tercer cicle.
Els sis estudiants beneficiats són:

–    Sra. Jennifer Morales Barbero, doctoranda de la Universidad de Salamanca, àmbit d’ecologia, el títol de treball de tesi és: Patrons de distribució de la biodiversitat de mamífers a la Península Ibérica : passat, present i futur.

–    Sra. Judith Pampalona Tarrés, doctoranda de la Universitat Autònoma de Barcelona, àmbit d’antropologia, el títol del treball de tesi és: Nacionalitats immigrades i emprenedoria a Andorra. Aproximació teòrica a les comunitats d’empresaris immigrants a les Valls d’Andorra.

–    Sr. Matías Rey Carrizo, doctorand de la Universitat de Barcelona, àmbit de farmàcia, el títol del treball de tesi és: Noves amines policícliques amb activitat biològica.

–    Sr. Marc Farré Foix, doctorand de la Universitat de Barcelona, àmbit de biologia, el títol del treball de tesi és: Desenvolupament d’índexs de biodiversitat morfològica aplicats a l’estudi dels efectes antropogènics sobre les comunitats biològiques.

–    Sr. Oriol Travesset Baró, doctorand de la Universitat Politècnica de Catalunya, àmbit de sostenibilitat, el títol del treball de tesi és: Prospectiva estratègica de l’energia a Andorra. Model Integrat Regional per  a la transició cap a un escenari sostenibilista.

–    Sr. Valentí Turu Michels, doctorand de la Universitat de Barcelona, àmbit de riscos geològics i geomorfologia, el títol de treball de tesi és: Subglacial drainage and sediment consolidation in the Andorra glaciated valley (Southeastern Pyrenees), a case study. Modern analogs and fossil records.
Durant aquests sis anys, el Govern d’Andorra ha atorgat un total de 45 ajudes  de matrícula a 16 estudiants diferents. Les tesis que s’han desenvolupat en el marc d’aquesta convocatòria corresponen a disciplines molt diverses com: lingüística, biologia, nanotecnologia, història, patrimoni cultural, història, farmacologia, biodiversitat, medi ambient, ciències aplicades, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.