eventuals-telecomAndorra Telecom ha presentat aquest dimarts els 17 nous estudiants en pràctiques que faran una estada durant tot el mes d’agost. Es tracta de joves andorrans d’entre 19 i 23 anys, que cursen majoritàriament carreres d’enginyeria o d’informàtica i que desitgen descobrir el món laboral. La responsable de Comunicació, Premsa i Imatge Corporativa d’Andorra Telecom, Inés Martí, ha valorat molt positivament aquest programa de pràctiques ja que ha afirmat que des del 2012 sis antics becaris s’han incorporat a la plantilla d’Andorra Telecom. A més, ha afirmat que Andorra Telecom vol ser un referent a l’hora d’impulsar el jovent del país al mercat laboral.

Andorra Telecom ha presentat aquest dimarts els 17 nous joves becaris, 14 nois i 3 noies, que prendran part a l”Andorra Telecom Experience’ durant tot el mes d’agost. Aquest projecte permet a joves estudiants andorrans endinsar-se en l’empresa amb l’objectiu de dur a terme pràctiques relacionades amb el seu domini d’estudi. La major part són estudiants d’enginyeria i d’informàtica que busquen una experiència en el món laboral.

Segons ha destacat la responsable de Comunicació, Inés Martí, aquest projecte s’emmarca dins d’una certa continuïtat ja que des del 2012, sis antics estudiants han acabat trobant feina en aquesta empresa i dos més estan duent a terme el seu projecte de final de carrera. També ha valorat els contactes privilegiats mantinguts amb la Universitat d’Andorra que tenen com a objectiu facilitar la connexió entre els estudiants i el món de l’empresa al Principat. Martí s’ha mostrat molt satisfeta per l’aportació dels joves becaris apuntant que “molts d’ells repeteixen l’experiència.”

Aquest es el cas de l’Álvaro, estudiant d’informàtica, que participa per segon any consecutiu en aquestes pràctiques estiuenques. Qualifica l’experiència de “gratificant” i afegeix que aquestes pràctiques l’han fet créixer com a persona. Apunta també que aquesta estada li pot obrir portes i veu amb bons ulls la possibilitat de treballar per a l’empresa en un futur proper. En canvi, el Marc, estudiant d’enginyeria mecànica i la Laura, estudiant de literatura, han descobert aquest dimarts per primer cop quin seria el seu lloc de treball en les properes setmanes, i els dos apuntaven les ganes i la il·lusió que tenien de formar part d’aquest programa de pràctiques on esperen aprendre molt, i si els convenç l’estada, tornar-hi l’any que ve.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada