escola dansa andorra la vella

Aquest passat dissabte, 28 de març, alguns alumnes de l’Aula de Dansa del Comú d’Andorra la Vella van participar a un concurs de dansa que tenia lloc a Mollerussa.

El concurs, organitzat per l’Associació Nacional per al suport i la Promoció de la Dansa a Espanya (ANAPRODE) amb la col·laboració de la Confederació Nacional de Dansa de França (CNDF), té per finalitat l’enriquiment dels estudis de dansa de ballarines i ballarins amateurs i preprofessionals.

S’hi admet diversos estils de dansa, com la dansa clàssica o la contemporània, jazz, hip hop, estilitzada, fusió, escola flamenca i escola bolera.    

Els concursants s’hi podien presentar en solitari, com a duet o en la modalitat de grup, en una franja d’edat compresa entre els 8 anys i els 25 anys d’edat.

L’Aula de Dansa d’Andorra la Vella va fer-hi concursar 6 alumnes, que van obtenir uns magnífics resultats.

En dansa clàssica amateur- preparatori, la Paula González va guanyar el tercer premi.

En la categoria de dansa clàssica amateur- mitjà 1, la Cristina Villasevil va aconseguir el segon premi.

En la categoria  de dansa clàssica amateur- superior 1, la Blanca Riba va obtenir el segon premi i l’Alba Bardina i la Mariona Juárez van guanyar el tercer premi compartit.

En la categoria de dansa clàssica amateur – elemental 1, l’Andreu Segeart va ser mereixedor del primer premi amb felicitació i unanimitat del jurat. Aquest alumne participarà a la Final del Concurs Nacional 2015, que se celebrarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, els propers dies 1, 2 i 3 de maig.

(Foto:  AFC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada