Escola-Andorrana-Sta-ColomaEl Govern ha adjudicat, a proposta del ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, cinc projectes d’obra pública destinada a la millora de diferents infraestructures escolars. Aquests treballs hauran d’estar enllestits abans de l’inici del nou curs escolar i serviran per millorar els equipaments del país.

D’una banda, el Govern ha adjudicat a l’empresa Locubsa, per un import de 481.827 euros i un termini d’execució de 8 setmanes, els treballs a l’escola espanyola i francesa d’Encamp. Aquests inclouen tant el canvi de finestres com l’aïllament de la façana, així com el canvi de portes a la planta baixa.

En segon lloc, s’han adjudicat els treballs de refecció del pati a l’escola francesa de la Massana per procedir a la impermeabilització i formació de pendents, així com la reposició del paviment amb acabat asfàltic. Aquestes obres han recaigut en Construccions Carracedo per un import de 36.077 euros.

A més, el Govern ha adjudicat a la mateixa empresa, Construccions Carracedo, les obres de reforma dels sanitaris de l’escola espanyola de Ciutat de Valls. Aquests treballs tindran un cost de 76.403 euros i un termini d’execució de 6 setmanes.

En quart lloc, el Consell de Ministres ha donat llum verd a l’adjudicació de les obres de refecció del pati de l’escola del Pas de la Casa, que aniran a càrrec de Locubsa per un import de 132.246 euros i un termini d’execució de 6 setmanes. Aquestes obres inclouen la realització de treballs d’impermeabilització i formació de pendents, la reposició del paviment amb acabat asfàltic, la instal·lació de línies de vida en coberta i la construcció d’un cobert per la protecció de la caiguda de neu.

Finalment, les adjudicacions produïdes avui en matèria d’obres a centres escolars també s’estenen a l’escola andorrana de Santa Coloma, concretament pel projecte d’instal·lació de decantadors de greixos a les cuines de l’escola andorrana de Santa Coloma. Aquests treballs, amb un import de 13.746 euros, aniran a càrrec de l’empresa Simco i tenen un termini d’execució de 4 setmanes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada