El Govern, a proposta de la Taula Nacional de Mobilitat, ha aprovat la licitació de tres semàfors i dos càmeres de control del tipus semàfor vermell que s’instal·laran a les parròquies de Canillo i Andorra la Vella

El primer dels semàfors s’instal·larà en el nou pas de vianants en els edificis de la Cascada de Moles. L’objectiu de la nova instal·lació és millorar la seguretat dels vianants que travessen la calçada, en un punt amb parades d’autobús i quatre carrils, i on els vehicles circulen a alta velocitat.

Els altres dos semàfors són de control de velocitat de vehicles i s’instal·laran en els dos sentits de circulació de la recta de Santa Coloma. Quant els vehicles s’hi aproximen a velocitat superior al límit màxim permès, 50 km/hora, es posa automàticament en fase de color vermell.

Pel que fa a les dues càmeres mòbils de control semàfor vermell serviran per identificar automàticament els vehicles que passen en color vermell, sigui de control de velocitat o de pas de vianants.

El Govern assumirà l’adquisició, la instal·lació i la regulació dels nous equips, mentre que els comuns es faran càrrec de l’obra civil i del contracte de llum.

L’estimació base dels equipaments és de 85.000 euros i el termini per al subministrament i instal·lació és de 3 mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada