S’inicia la fira de productes andalusos “Sabores del Sur”

River Centre Comercial, Grup HiperPas i els supermercats ECO han iniciat avui la fira de productes andalusos “Sabores del Sur”, en col·laboració amb La Junta de Andalucía, a través d’Extenda (Agència Andalusa de Promoció Exterior) i Landaluz.

Andalusia està apostant per la promoció exterior i Andorra està considerada com a zona estratègica d’interès.

La presentació s’ha realitzat a River Centre Comercial aquest matí amb la inauguració de campanya seguida d’una petita visita per la botiga, una roda de premsa per part dels representants d’Extenda, Landaluz i membres del Grup.

En l’acte hi han estat presents  Alvaro Guillén Benjumea, President de Landaluz i Conseller d’ACESUR i Miguel Angel Jiménez Segador, Secretari General de Landaluz, a més de directius dels centres comercials que un any més acull aquesta campanya.

Extenda és l’Agència Andalusa de Promoció Exterior, organisme de la Junta de Andalucía depenent de la Consejería de Economía, Innovación, Ciencia y Empleo, que s’encarrega de la promoció del comerç internacional de la comunitat autònoma d’Andalusia.

Landaluz, per la seva part és l’Associació Empresarial de la Qualitat Certificada, entitat referent del sector agroalimentari d’Andalusia, que aglutina gairebé el 40% de la facturació total del sector a la comunitat, el que posa en relleu el pes específic que té com a patronal empresarial agroindustrial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.