Un preu increïble del seitó en vinagre pel “tapeo” a Sabores del Sur (Publicitat)

Quan fem un “Tapeo Andaluz” el seitó en vinagre i oli d’oliva no pot faltar mai! Nosaltres tenim el de Manuel Claros: un producte imprescindible a un preu increïble!

River Centre Comercial, Grup HiperPas i els supermercats ECO ofereixen fins al 30 d’Abril la fira de productes andalusos “Sabores del Sur”.

Durant tot el mes d’abril podeu conèixer els productes més tradicionals de la cuina espanyola i sobretot d’Andalusia a “Sabores del Sur”. Trobareu una extensa gamma de productes únics d’aquesta comunitat del país veí tan famosa per la seva gastronomia i per l’elaboració artesanal d’aliments prèmium.

Als clàssics formatges, pernils i embotits, l’excel·lent diversitat d’Olis d’Oliva Verge Extra, Conserves de Peix, mels i melmelades, coques d’oli, etc., s’augmenta aquest any encara més la gamma de dolços, incorporant productes de brioixeria o caramels elaborats amb mel, seguint la tradició andalusina. A més s’incorporen a la campanya una gamma de dolços tradicionals, de gran acceptació entre els clients francesos. Altres novetats són la fruita seca, l’arròs de Cadiz o les semiconserves de peix, amb anxoves i aladrocs d’elaboració artesanal.

Trobareu més informació a Sabores del Sur