aigua-arinsal

Aquest dilluns s’han iniciat els treballs sobre el terreny en el marc de la investigació oficial de la contaminació de la Font d’Arinsal. Aquest treballs s’estan duent a terme per part de l’empresa contractada pel Govern, Antea Group.

Durant aquesta setmana, els experts estan desenvolupant les seves tasques d’investigació a les instal·lacions de la planta envasadora, estudiant el pou de captació i duent a terme una enquesta mediambiental. Està previst que durant el mes de gener s’executi un estudi dels traçadors en els quals s’investigaran les possibles relacions hidràuliques existents entre el medi superficial i el pou de captació, la possible relació hidrogeològica entre els probables focus emissors i el pou de captació, així com la vulnerabilitat del pou.

Antea Group és una societat francesa d’enginyeria internacional i gabinet d’assessoria mediambiental. La divisió d’Antea Group de Toulouse que es desplaçarà a Andorra compta amb una elevada competència i experiència en investigacions mediambientals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada