S’inicia el curs de formació per a 20 nous caporals de Policia

Una vintena d’efectius de la Policia han iniciat, aquest dilluns, el curs de formació per a caporals. La cerimònia d’obertura del curs ha tingut lloc a la sala d’actes de l’edifici administratiu de l’Obac, a les 9 hores, i ha estat presidida per la secretària d’Estat de Justícia i Interior, Eva Descarrega, i pel director adjunt del Cos de Policia, Miquel Àngel Barbolla.

Aquesta promoció consta de vint efectius, seleccionats d’un total inicial de seixanta-dos candidats, dels quals vint-i-sis van superar la totalitat de les proves del procés de selecció que es va iniciar el mes de setembre del 2015.

La formació dels caporals tindrà una durada de tres setmanes i s’estructura al voltant de cinc mòduls: habilitats directives, normativa, disposicions i protocols interns, protocols, aplicacions informàtiques i redacció de documents.

La formació d’aquests mòduls serà impartida íntegrament al Principat d’Andorra, doncs els quatre primers aniran a càrrec de comandaments i tècnics operatius del Cos de Policia i del Departament d’Immigració i el darrer mòdul serà impartit per membres de la Guàrdia Civil, concretament del Departament de Psicologia.

(Text i foto: cos de Policia)

1 comentari

  1. Demanen 15 i al final agafemn 20?? Fa molts dies q algo fa pudor a la Poli!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.