caldeaCaldea, el centre d’Andorra líder en termoludisme, oferirà, durant el mes d’agost i en exclusiva, Sinestèsia, un espectacle únic capaç de crear noves sensacions per mitjà de la imatge, el so i la dansa. Després de l’èxit de l’espectacle FH2OC, que va tenir lloc durant la Setmana Santa, CALDEA ha creat ara una proposta singular que es podrà veure al centre en la sessió nocturna.

Els protagonistes principals de Sinestèsia, que són els tres colors primaris que composen la llum (vermell, verd i blau), es combinaran amb visuals (projeccions en una pantalla de gran format), ballarines, efectes sonors interpretats en directe, jocs d’aigua i una il·luminació ambiental instal·lada a mida per a l’espectacle.

L’espectacle, que tindrà lloc a la gran llacuna interior del centre termolúdic, potencia l’aspecte lúdic de Caldea i transportarà a tots els espectadors a un viatge sensorial a través dels colors mentre gaudeixen de les aigües termals. Aquest espectacle s’emmarca dins del programa de celebracions amb motiu del 20è aniversari de Caldea, un programa que, sota el concepte “L’Aigua ens dóna Vida”, articula una sèrie d’activitats participatives durant aquest any 2014.

Caldea: el gran espai on divertir-se amb les aigües termals

Inaugurat el 1994 a Escaldes-Engordany, Caldea és el centre pioner en termoludisme, un concepte que proposa recuperar l’equilibri i la vitalitat gràcies a les propietats de les aigües termals.

Amb l’ajuda de la seva arquitectura singular, dissenyada per Jean-Michel Ruols, i el seu concepte aquàtic únic, Caldea prioritza l’aspecte lúdic de l’experiència termal creant una nova manera de gaudir de les aigües termals ja sigui amb amics o amb la família. Tenint com a punt de referència aquestes aigües termals naturals, el medi ambient i un paisatge excepcional, Caldea ofereix tots els avantatges d’un centre situat a la muntanya però que alhora es troba al centre de Escaldes-Engordany i molt a prop d’Andorra La Vella.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada