S’incrementen un 1,4% els registres de dipòsits de comptes a Comerç durant els primers set mesos de l’any

governEl Ministeri de Turisme i Comerç ha comptat un total de 7.196 registres del dipòsit de comptes, corresponents a l’exercici 2014, durant els primers set mesos del 2015, 104 més que els registrats durant el mateix període de l’any passat. Tal com afirma el Govern en un comunicat, aquesta xifra representa un increment d’un 1,47%.

Aquesta xifra inclou les declaracions jurades (xifra anual d’ingressos inferior a 150.000 euros), el dipòsit de comptes anual en model simplificat (xifra anual d’ingressos inferior a 600.000 euros) i el dipòsit de comptes anuals en model abreujat i en model normal (xifra anual d’ingressos superior a 600.000 euros).

El Ministeri de Turisme i Comerç ha ressaltat que “els empresaris no només segueixen millorant en l’acompliment dels seus deures de comptabilitat sinó que estan acomplint les obligacions en els terminis legals establerts”. Aquest fet i l’augment en el nombre de dipòsits relatius a anys anteriors representa també que “una part dels empresaris que encara no havien dipositat els seus comptes a Govern estan regularitzant la seva situació registral”.

Text i foto: ANA