S’incendia un edifici en construcció al Serrat

Camió de Bombers davant d'un edifici en construcció
Camió de Bombers davant d’un edifici en construcció (AndorraDifusió)

Un incendi declarat en un edifici en construcció al Serrat, a la parròquia d’Ordino, molt a prop de l’hotel Bringué, ha quedat en un ensurt. L’avís s’ha rebut a les 19:35. L’han fet uns veïns en veure flames i fum molt aparatós que sortia del sostre de la construcció, que és de fusta. Els Bombers han pogut atacar el foc molt ràpid i apagar-lo en poca estona. 

Segons indica l’oficial cap de guàrdia del cos, Marc Rogél’origen s’hauria produït en una xemeneia, però que encara no es pot parlar de cap error humà. Ara bé, si afegeix que l’empresa constructora ha confirmat que aquesta tarda de divendres s’hi han fet treballs amb teles asfàltiques i, per tant, una possibilitat podria ser que hagi quedat calor residual en alguna zona i, això, hagués ocasionat el foc. La bona notícia és que no s’han de lamentar danys personals. 

Seguint el protocol, els Bombers vigilaran la zona cada dues hores amb una càmera tèrmica per a confirmar que no queden punts calents. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat quatre camions dels Bombers dels parcs d’Andorra la Vella i la Massana, entre els quals també el del cap de guàrdia, una ambulància, Policia i servei de Circulació.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES