S’inaugura l’exposició sobre els comuns al Congrés dels Poders Locals i Regionals del Consell d’Europa

L’exposició sobre l’evolució dels comuns d’Andorra s’ha inaugurat, aquest dimarts, al Congrés dels poders locals i regionals del Consell d’Europa, que se celebra a Estrasburg fins a aquest dijous. Amb motiu de la presidència andorrana al Comitè de Ministres del Consell d’Europa s’ha preparat aquesta exposició que consta de plafons amb imatges i text, que estarà a Estrasburg fins dijous però que després es podrà veure a Andorra de manera rotativa passant per totes les parròquies.

Els cònsols majors d’Andorra la Vella i la Massana, Rosa Ferrer i David Baró, com a representants dels comuns, participen, des d’aquest dimarts al Congrés dels Poders Locals i Regionals al Consell d’Europa.

Amb motiu de la presidència andorrana del Consell d’Europa, aquest dimarts s’ha inaugurat una exposició que mostra l’evolució de les institucions andorranes i dels comuns. Els plafons, que ha preparat el director d’Arxius i Recerca del Comú d’Andorra la Vella, Albert Villaró, conjuntament amb les set corporacions locals, estaran a Estrasburg durant el congrés.

Després es farà una exposició itinerant per les set parròquies d’Andorra, perquè també en puguin gaudir els ciutadans i visitants del Principat. Amb aquests plafons informatius es mostra l’evolució del país destacant la rellevància dels poders locals en la seva història.

D’altra banda, en el Congrés que se celebra de dimarts a dijous a Estrasburg es tracten qüestions com la crisi d’Europa i els reptes que suposa per a la democràcia local i regional, o d’altres tan diferents com propostes específiques d’usos de les noves tecnologies al servei de la democràcia.